Wonen tussen stad en water

Fase 1 in verkoop

Jouw thuis in Iris

Iris biedt keuzes. Er hangt cultuur in de lucht en horeca is om de hoek. Het centrum of de natuur in, de voeten in het zand of van de vloer. Wandel naar het centrum of in één brug naar het groen. Iris is alles! Iris ben jij.

In de stad, de natuur of op de bovenste lagen van Iris verheven boven de stad. Iris houdt van het schouwspel, want het is altijd anders net als Iris. Hier trekken Hollandse luchten langs, terwijl de rivier nooit stilstaat, de zon ondergaat en de stad van binnen wordt verlicht. Nijmeegse poëzie wordt hier geschreven, en gezien door jou! Iris droomt van rust, vrijheid en luxe en woont hier op de eerste rang aan de Waal. Als jij de Iris bent die een exclusief penthouse in het hoogwaardige Waalfront als toekomstig thuis overweegt, laten we je met plezier meer zien.

image alt

Neusje van de zalm

Er zijn vijf kleurrijke penthouses. Elke met een eigen naam en allemaal uniek. Net als jij, want jij bent Iris. The Flint siert de hoek van de Waalhaven en de Waal. De naam verwijst naar de kleur van het gebouw: lichtgrijs en wit. The Jade dankt haar naam aan het groen in het gebouw en kijkt op 70 meter hoogte over alles heen. The Ruby, op het roodbruine gebouw, is wel heel speciaal en niet alleen door het zwembad en het hele grote dakterras, maar ook door het prachtige panorama dat je hebt over de Waal en uiterwaarden. Net als Iris, is elk Penthouse uniek, op grote hoogte, met een zwembad, of vanwege het prachtige uitzicht. Onder The Ruby zijn nog 2 penthouses met een groot overdekt dakterras.

Laat je leiden, laat je verleiden, en verdwaal door alle verhalen.

Bekijk het woningaanbod
Iris Nieuwbouw Nijmegen
image alt

Duurzaam en doordacht

De penthouses in Iris hebben oog voor onze toekomst. De penthouses krijgen daarom een hoogwaardige én duurzame afwerking. Ze zijn aangesloten op stadsverwarming en beschikken over energielabel A+++. Op diverse daken in Iris liggen bovendien zonnepanelen en veel groen om warmte en water op te vangen, terwijl de biodiversiteit ook wordt verbeterd. De penthouses voldoen hiermee aan hoge eisen als het gaat om duurzaamheid. Voor extra comfort krijgen de penthouses vloerverwarming- en comfortkoeling. Zo is het overal in huis behaaglijk warm en in de zomer comfortabel koel. Uiteraard is er plek in de overdekte parkeergarage voor je en kun je daar ook een elektrische auto opladen.

Blijf op de hoogte

In Iris kun jij je vleugels uitslaan. In de komende periode vertellen we je alles over de prachtige penthouses in Iris. Wil jij niets missen, schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op deze pagina. Je hoort dan als een van de eersten wat Iris allemaal voor je in petto heeft.

Ik heb een vraag Contact
Welk penthouse past bij jou? Actueel aanbod