Inclusief luxe keuken van SieMatic

Huysinc is betrokken als professionele keukenpartner bij nieuwbouwproject Iris Penthouses. Zij zijn volledig op de hoogte van de keukenruimte en de technische installatie en kunnen je helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken. Huysinc heeft speciaal voor Iris een team samengesteld voor het adviseren van de keuken en badkamer. Die net als ik zijn geïnspireerd door Perry en Jenny. Bij de prijs van jouw Penthouse is een SieMatic keuken inbegrepen. Heb je specifieke wensen? Bespreek dit dan met één van de Huiysinc-adviseurs.

1

Samen creëren wij het hart van het penthouse

1
1

Wij zien keukens als leefruimte en denken daarom niet in producten maar in lifestyle

SieMatic-lifestyles

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. En die lifestyles houden niet op in de keuken, die omvatten een compleet interieur. In de showroom van SieMatic komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden exclusieve designkeuken getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dat maakt SieMatic tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Niet alleen voor de keuken, maar voor het hele interieur.

Huysinc heeft speciaal voor Iris een team samengesteld die je adviseren over het inrichting van zowel de keuken als de badkamer. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die méér zijn dan mooi en praktisch. Ze hebben de tijdloze elegantie van SieMatic. 

image alt

PURE

De SieMatic-lifestyle PURE verbindt vorm en functie tot een minimalistische en elegante eenheid. Heldere lijnen zonder zichtbare grepen, samen met hoogwaardige materiaalcombinaties, bepalen het tijdloze karakter van deze puristische stijl. De grootste uitdaging in het minimalisme is het juiste weg te laten en het design tot het essentiële te reduceren. 

image alt

URBAN

Grote steden worden gewaardeerd om hun openheid voor nieuwe invloeden, hun culturele rijkdom en hun inspirerende energie. Eigenschappen die de lifestyle URBAN zijn naam geven. De ruimtelijke concepten die daarbinnen ontstaan zijn open-minded in de ware zin van het woord. De mix van open en gesloten opbergruimte, flexibele vrijstaande meubelen en hoogwaardige materialen maken deze lifestyle uniek. Sexy, levendig en onconventioneel

image alt

CLASSIC

Tegenpolen kunnen prima samengaan. Goed gecombineerd ontstaat dan iets heel nieuws, iets buitengewoons. De CLASSIC-lifestyle overtuigt met een harmonieuze compositie die vertrouwde en moderne stijlen geraffineerd combineert. De symmetrische vormgeving krijgt een speelse uitstraling door sterke materiaal- en kleurcontrasten. Het traditionele keukenbeeld wordt opnieuw geïnterpreteerd door veelzijdige verborgen functies. De lifestyle CLASSIC beheerst de techniek van creatief componeren tot in perfectie.

image alt

MONDIAL

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit

De waardevolle kern van een SieMatic

  • Uitmuntende kwaliteit
  • Intelligent en flexibel indelingssysteem
  • 30% meer opbergruimte door hoge boven- en onderkasten
  Benieuwd naar de badkamer?
  Meer nieuws