Iris verhuist blogs

Hoi, ik ben Iris en ik wil graag alles met je delen over de aankoop en inrichting van mijn nieuwe woning! In mijn blogs neem ik je mee in mijn zoektocht naar een nieuw (t)huis, het inrichten van ruimtes als de badkamer, keuken en woonkamer, het interieur advies van Hanssen Interior Design en de kleuren en trends die je niet mag missen.

Lees je mee?

Keuzes, keuzes: déze interieurtrends gaven mij houvast!

In mijn laatste blog heb ik uitgebreid verteld welke design items en vintage pareltjes ik uitkoos om van mijn interieur één geheel te maken. Zo blij hoe het tot nu toe geworden is. Maar ik had al die unieke items nooit bij elkaar kunnen snuffelen zonder de hulp van Perry en Jenny van Hanssen Interior Design. Zij hebben me van tevoren meegenomen in de trends voor de komende jaren en die wil ik nu ook heel graag met jullie delen. Zo kun je van jouw appartement ook een thuis maken!

Lees verder
Iris Nijmegen
Iris Nijmegen

Van vintage pareltjes tot design items

Stap voor stap kom ik dichter bij de verhuizing. Ik ga regelmatig kijken in mijn appartement en het begint al flink op te schieten. De keuken en badkamer zitten erin. De muren zijn geverfd of behangen. En nu is het tijd voor de inrichting. Eigenlijk het leukste van alles… vind ik! Een mengelmoes van hippe design items en vintage pareltjes, dit heb ik allemaal uitgezocht!

Lees verder

Tijd om kleuren en behang uit te zoeken

Hallo allemaal, daar ben ik weer. In mijn vorige blog liet ik weten hoe mijn badkamer en keuken er straks uit gaan zien. En dat ik de stijl Timeless Elegance heb opgepikt in New York. Daar borduur ik lekker op voort bij het uitzoeken van de kleuren en het behang in mijn appartement. Het wordt zo sfeervol, uniek en echt één geheel. Ik kan niet wachten om te verhuizen!

Lees verder
Iris Nijmegen
Iris woont Nijmegen

Zo zien mijn badkamer en keuken er straks uit

Na mijn laatste bezoekje aan Perry en Jenny van Hanssen Interior Design is er weer veel gebeurd. Samen met Jenny heb ik een keuken- en badkamerspecialist uitgekozen die mij volledig ontzorgt. Huysinc heeft speciaal voor het project Iris een team samengesteld voor het adviseren van de keuken en badkamer. Die net als ik zijn geïnspireerd door Perry en Jenny.

Ik moet aan zóveel dingen denken en zóveel keuzes maken over materialen, kleuren, welke kastjes, tegels, handgrepen, kranen en ga zo maar door. Door hun hulp heb ik weer wat stappen kunnen zetten!

Lees verder...

In gesprek met Hanssen Interior Design

Ik heb besloten om maar eens langs de showroom van Hanssen Interior Design in Aarle-Rixtel te gaan. Ik heb zoveel ideeën voor de slaapkamer, living en home office, maar het is nog niet echt één geheel. Dus ik kan alle hulp, tips en tricks gebruiken om van Iris een thuis te maken. Ik heb een afspraak met eigenaar Perry Hanssen en senior interieur architect Jenny Niëns. Ben benieuwd!

Lees verder...
Iris woont Nijmegen
Iris woont Nijmegen

Iris vertelt: Yes, ik ga verhuizen!

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen. De plek waar ik al jarenlang langsfiets en wandel. Altijd heb ik gedacht: daar wil ik ooit wonen. En nu is het zover. Ik heb de sleutels gekregen, maar nog even wachten tot ik in mijn appartement kan intrekken. Er is nog genoeg te doen. En er zijn genoeg keuzes te maken. Van de inrichting van de ruimtes tot de keuze voor de badkamer, keuken en vloeren. Ik ben zo enthousiast en daarom wil ik ook alles hier met jou delen!

Lees verder...
Bekijk actueel aanbod Iris woont hier!
Lees over alles wat Iris beleefd Meer nieuws