Iris verhuist blogs

Hoi, ik ben Iris en ik wil graag alles met je delen over de aankoop en inrichting van mijn nieuwe woning! In mijn blogs neem ik je mee in mijn zoektocht naar een nieuw (t)huis, het inrichten van ruimtes als de badkamer, keuken en woonkamer, het interieur advies van Hanssen Interior Design en de kleuren en trends die je niet mag missen.

Lees je mee?

In gesprek met Hanssen Interior Design

Ik heb besloten om maar eens langs de showroom van Hanssen Interior Design in Aarle-Rixtel te gaan. Ik heb zoveel ideeën voor de slaapkamer, living en home office, maar het is nog niet echt één geheel. Dus ik kan alle hulp, tips en tricks gebruiken om van Iris een thuis te maken. Ik heb een afspraak met eigenaar Perry Hanssen en senior interieur architect Jenny Niëns. Ben benieuwd!

Lees verder...
Iris woont Nijmegen
Iris woont Nijmegen

Iris vertelt: Yes, ik ga verhuizen!

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen. De plek waar ik al jarenlang langsfiets en wandel. Altijd heb ik gedacht: daar wil ik ooit wonen. En nu is het zover. Ik heb de sleutels gekregen, maar nog even wachten tot ik in mijn appartement kan intrekken. Er is nog genoeg te doen. En er zijn genoeg keuzes te maken. Van de inrichting van de ruimtes tot de keuze voor de badkamer, keuken en vloeren. Ik ben zo enthousiast en daarom wil ik ook alles hier met jou delen!

Lees verder...
Bekijk actueel aanbod Iris woont hier!
Lees over alles wat Iris beleefd Meer nieuws