Een complete keuken van Huysinc

Huysinc is betrokken als professionele keukenpartner bij nieuwbouwproject Iris. Zij zijn volledig op de hoogte van de keukenruimte en de technische installatie en kunnen je helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken. Bij de prijs van de meeste appartementen is een Huysmerk of SieMatic keuken inbegrepen. Heb je specifieke wensen? Bespreek dit dan met een van de keukenadviseurs.

1

Samen creëren wij het hart van jouw nieuwe plek in Iris

1

Wij zien keukens als leefruimte en denken daarom niet in producten maar in lifestyle

image alt

BASIS

De Studio's en 2-kamer appartementen in Ruby hebben geen stelpost in de vrij op naam prijs opgenomen en worden in basis zonder keuken opgeleverd. Er is wel een mooi ontwerp gemaakt voor een hele gunstige prijs á € 5700,-

Voor dit bedrag krijg je een fijne Iris basiskeuken waar uiteraard voldoende kastruimte met greepjes in verwerkt zit om al je potten, pannen en voorraad in te kunnen opbergen. Verder vind je in deze aanbieding een werkblad met wasbak en kraan, een combimagnetron met turbo heteluchtfunctie, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap met koolstoffilters en een koelkast, alles van het merk Pelgrim. Afhankelijk van het appartement wordt de keuken in een rechte- of in een hoekuitvoering geplaatst.

image alt

COMFORT

De hoekappartementen en 3-kamer appartementen worden standaard geleverd met een Iris comfort keuken. Dit ontwerp heeft naast veel kastruimte ook een royaal werkblad om lekker uitgebreid te kunnen kokkerellen. Afhankelijk van het type appartement krijg je een rechte of een hoekkeuken en is deze voorzien van o.a. een koelkast, multifunctionele oven met magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, wasbak en kraan. Alle apparatuur is van Siemens. Helemaal klaar om heerlijk te koken.

image alt

LUXE

Een luxe Iris keuken is wat helemaal past bij de bijzondere 4-kamer appartementen en Waal Lofts, of het nu een rechte- of een hoekkeuken wordt of zelfs een keuken met kookeiland. Deze keukens van SieMatic zijn voorzien van luxe Siemens-apparatuur. Een inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, multifunctionele oven met magnetron, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine van Siemens, wasbak en kraan en een dubbele inbouw contactdoos zitten standaard in dit ontwerp.

  Vragen?
  Meer nieuws