Bijna tijd voor Iris fase 1B!

28 maart '24

Woensdag 3 april om 19.00 uur zet ik het aanbod van Iris fase 1B op de website! Noteer dit vast in je agenda, zodat je klaar zit om je in te schrijven als belangstellende voor deze volgende fase. De datum en tijd waarop je je aanmeldt, is straks belangrijk bij de toewijzing.

Deze fase in Ruby bevat 10 2-kamer, 10 3-kamer, 10 4-kamer en 10 hoekappartementen.

Woensdag 3 april rond 19.00 uur

Op woensdag 3 april om circa 19.00 uur staat het nieuwe woningaanbod van Iris fase 1B op de website. Rondom dit tijdstip ontvangen alle nieuwsbriefabonnees ook een e-mail. Mocht je het woningaanbod niet kunnen zien op dit tijdstip is mijn advies om de website incognito te bekijken, of je cookies en cache te verwijderen.

Laat je gegevens zo snel mogelijk achter onder het woningtype of bouwnummer van jouw voorkeur door op de button 'Aanmelden projectfase' te klikken. Het tijdstip van de aanmelding voor deze nieuwe fase telt straks mee bij de toewijzing van de appartementen.

Ook als je dus al heel lang ingeschreven staat voor Iris fase 1A, dien je je dus opnieuw aan te melden voor Iris fase 1B.

Hoe werkt de toewijzing?

We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Bij het toewijzingsproces volgen wij stapsgewijs een aantal opeenvolgende criteria. Dit gaat als volgt:

  Planning
  Contact