Het is tijd voor een volgende fase!

10 juni '24

Op dit moment staan de woningtypes van de volgende fase op mijn website, Iris fase 2A. Dit is de eerstvolgende fase die in verkoop gaat en allemaal appartementen die gelegen zijn in Jade, de prachtige toren aan de Waal van maar liefst 21 verdiepingen hoog. Deze fase in Jade bevat 3 studio’s, 3 Waal lofts, 9 3-kamer appartementen, 1 4-kamer appartement en 4 bijzondere superior appartementen.

Interesse? Laat je gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur.

Aanmelden Iris fase 2A

Jade

Deze edelsteen komt voor in de kleuren groen, bruin, zwart en wit. In de Chinese cultuur is de jade heel belangrijk. Men gelooft dat de steen boze krachten kan weren. De laatste puntjes van Jade worden nu op de i gezet, maar de groene kleur van Jade wordt gebruikt als inspiratiebron om de hoge toren en de onderbouw te voorzien van een bijzondere kleur groen. Jade steekt in de hoogte met kop en schouders boven Iris uit en krijgt op veel plekken een accent in de groene kleur.

Hoe werkt de toewijzing?

We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Bij het toewijzingsproces volgen wij stapsgewijs een aantal opeenvolgende criteria. Dit gaat als volgt:

Planning

Naar verwachting gaat deze fase na de zomervakantie van 2024 in verkoop. Nu staan alleen de woningtypes op de website met een vanafprijs, in de komende maanden ga ik weer een woningconfigurator, artist impressies en plattegronden maken, de bouwnummers met vanaf prijzen online zetten en je vertellen hoe de keuken en badkamer er uit gaat zien. Houd hiervoor je mailbox in de gaten.

Veel liefs, Iris

  Planning
  Contact