In deze serie neemt Iris je mee in haar reis van het aankopen van een nieuwe woning. Zodra er meer informatie is over de verkoop(fasering) van de appartementen, lees je dat in de andere nieuwsartikelen en ontvang je als geabonneerde de nieuwsbrief.

Zó zien mijn badkamer en keuken er straks uit!

31 oktober '23

Na mijn laatste bezoekje aan Perry en Jenny van Hanssen Interior Design is er weer veel gebeurd. Samen met Jenny heb ik een keuken- en badkamerspecialist uitgekozen die mij volledig ontzorgt. Huysinc heeft speciaal voor het project Iris een team samengesteld voor het adviseren van de keuken en badkamer. Die net als ik zijn geïnspireerd door Perry en Jenny.

Ik moet aan zóveel dingen denken en zóveel keuzes maken over materialen, kleuren, welke kastjes, tegels, handgrepen, kranen en ga zo maar door. Door hun hulp heb ik weer wat stappen kunnen zetten!

Elegant, tijdloos en níet saai!

Voor de keuken had ik een stijl in mijn hoofd die ik opgepikt heb tijdens mijn laatste trip naar New York: Timeless Elegance. Elegant, tijdloos en allesbehalve saai! Ik heb gekozen voor een luxe greeploze keuken met kookeiland van grafiet eiken. Ik ben er hélemaal weg van! Door de SLX ledverlichting onder de keuken lijkt het net alsof het keukenblad zweeft. En datzelfde effect krijg je ook door de spiegelplint. Alsof de vloer doorloopt onder het kookeiland. Door dat zwevende effect kan ik lekker even wegdromen over mijn toekomstige reizen. Nog genoeg te zien in de wereld! Maar met zo’n stylish badkamer en keuken is het heel fijn om ook weer thuis te komen.

Iris Nijmegen

Ik ben iris, jij bent Iris, wij zijn Iris

Iris Nijmegen

We zien jou. Grote denkers met minimale woonwensen, kleine dromers met plannen tot de hemel. Iris heeft een plek voor jou en jullie.

Een fijne vibe

Ik wil sowieso geen standaard badkamer en keuken, dat past niet bij mij. Tijdens mijn vele citytrips naar het buitenland heb ik gelukkig al veel inspiratie opgedaan. Ik logeer regelmatig in de heerlijkste hotels en die sfeer wil ik ook terugzien in mijn eigen appartement. Een fijne uitstraling en toch een plek waar ik me helemaal thuis en op mijn gemak voel. Voor de badkamer heb ik gekozen voor een donkere marmerlook tegel en stijlvolle goudkleurige messing kranen. Zie je het al voor je? Helemaal hotel hip!

Als ik terugkom van een van mijn tripjes zie ik mezelf al staan koken in mijn fancy keuken. Een jazzy muziekje op de achtergrond uit mijn vintage platenspeler. De balkondeuren wijd open. Zo wil ik leven!

Liefs, Iris

  Planning
  Nieuws