Concept plattegronden Iris fase 1A

15 november '23

Jij hebt vast al een type appartement op het oog in Ruby! Het dromen kan nu echt beginnen, want zo langzamerhand kan ik steeds meer details delen over de eerste fase van appartementen die richting verkoop gaan. Ben jij ook zo benieuwd hoe de indeling van de appartementen gaan worden? Ik heb alvast de conceptplattegronden per woningtype op de website gezet, bekijk ze snel.

Klik hier om alle conceptplattegronden te bekijken
Iris Waalfront Nijmegen
Iris Waalfront Nijmegen
Iris Waalfront Nijmegen

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de laatste puntjes op de i voor Ruby in verkoop kan. Het kan dus zijn dat er nog iets veranderd, zoals een draairichting van een deur of raam. Maar, de plattegronden geven je nu al wel een heel goed beeld hoe jij hier straks aan de Waal kunt gaan genieten. Welk appartement heeft jouw voorkeur? Laat het me weten door je gegevens achter te laten via de knop “aanmelden voor projectfase” als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk.

What’s next?

De laagoverzichten per etage van het hele appartementengebouw worden op dit moment klaar gemaakt om met je te delen. Zo kun je precies zien welk appartement zich waar bevindt. Houd je mailbox in de gaten...

Liefs Iris

  Planning
  Actueel aanbod