Upload je financiële check, zodra de verkoop is gestart

25 juni '24

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen.

Je kunt mij dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je persoonlijke omgeving. Deze upload-mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing wordt deze informatie vernietigd.

image alt

Rabobank Nieuwbouwexperts

Bijkomend voordeel van de financiële check is dat je goed voorbereid bent als je een optie op een woning krijgt. De check biedt dus veel comfort en duidelijkheid voor jou en kan eventuele teleurstellingen voorkomen. Heb je hulp nodig bij je financiële check, dan staan de adviseurs Jeroen, Stefan en Helma van Rabobank voor je klaar. Zij kennen alle ins en out van dit prachtige project en helpen je graag verder.

Financiële check aanvragen bij Rabobank
image alt

LIV Hypotheken

LIV Hypotheken is partner van Iris en dé specialist in nieuwbouwhypotheken. LIV weet hoe de financiële check eruit moet zien voor jouw droomwoning. Daarbij kan LIV Hypotheken een financiële check uitbrengen voor alle geldverstrekkers van Nederland. Wel zo handig! Chiel, Mendy, Ronald, Theo en het team van LIV Hypotheken staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te voorzien van het beste financieel advies.

Financiële check aanvragen bij LIV
Welke woningen kies jij? Lees meer over de woningen
Wat is een financiële check precies? Financiële check