Maak kennis met de makelaars

12 maart '24

Je hebt de mogelijkheid om het aankopen van een appartement volledig digitaal te doen. Je kunt zelfs je handtekening, thuis op de bank of waar dan ook, digitaal zetten op de koopcontracten. Maar, ga je liever met een makelaar om tafel om al je vragen nog eens door te nemen? Dan kan dat natuurlijk ook, aan jou de keus. Er zijn zelfs meerdere makelaars betrokken bij Iris, ik stel ze graag even aan je voor.

Hans Janssen Makelaars

Janneke Wenting is als kandidaat-makelaar al zeer geruime tijd werkzaam bij Hans Janssen Makelaars in Nijmegen, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Janneke is voor BPD al lange tijd betrokken bij projecten in Waalfront, zoals bij de verkoop van de woningen in Koningsdaal, Park Fort Krayenhoff en Havenkade. Naast Janneke kun je ook Alice van de Burgt en Niels Kornelis tegenkomen tijdens de adviesgesprekken. 

iris Nijmegen

Hans Janssen Makelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Tel: 06-10934555
Mail: [email protected]

Ernst Kleijn Makelaardij

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor diverse projecten van BPD en zo ook voor Iris. Hij is al jaren betrokken bij Waalfront en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een Waalfront woning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de appartementen in Iris. Ook kan hij je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Ernst vinden plaats in de Marketingsuite in Havenkade op de Waalbandijk 493 te Nijmegen.

Ernst Kleijn Makelaardij
Waalbandijk 493
6541 AZ Nijmegen
Tel: 06-83579007
Mail: [email protected]

Havenkade Nijmegen
  Veel gestelde vragen
  Contact