Toewijzingsprocedure Iris fase 2A

17 juni '24

Het duurt niet lang meer voor we gaan starten met de verkoop van Iris fase 2A. Nu de woningtypen en prijsindicaties online staan informeren we je vast over de toewijzingsprocedure. Voor het krijgen van een optie op een bouwnummer hanteren we een transparante procedure die je nu al op de website kunt lezen.

De toewijzing

Het begint met het krijgen van een optie op een bouwnummer. Bij de toewijzing van de appartementen in Iris doen we ons best om zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij hanteren wij de volgende procedure:

Optimale bezetting

Een optimale bezetting van alle bouwnummers is belangrijk voor ons. Dat betekent dat het bouwnummer aan jou wordt toegewezen als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer, ook wanneer dit niet je eerste voorkeur is. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen een woning toewijzen. Er vormt één uitzondering: we proberen kandidaten mét een financiële check altijd een woning toe te wijzen op basis van de bovenstaande criteria, beginnend bij de eerste voorkeur.

Woning kopen? Zo werkt het!
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar Iris fase 2A? Bekijk de woningtypen