Veelzijdig en complex

24 juni '22

Je hebt vast al gemerkt dat Iris een beetje stil is, in ieder geval naar de buitenwereld toe. Achter de schermen wordt echter nog steeds heel hard gewerkt, met name aan de rekentafel.

Er is van alles aan de hand in de wereld wat invloed heeft op de voortgang van nieuwbouwprojecten. Door de stijging van brandstofkosten, schaarste van bouwmaterialen en snel oplopende inflatie zijn bouwmaterialen en bouwen kostbaar geworden. Er zijn daardoor allerlei dingen die ervoor zorgen dat Iris wat langer moet wachten voordat ze hier kan gaan wonen.

Iris is straks veelzijdig en ook heel mooi, maar nu helaas ook te duur om te bouwen. En dat is precies de reden dat het wat stil is en dat de start van de verkoop van de eerste fase is uitgesteld.

Dat uitstel is bedoeld om de prijzen voor jou behapbaar te houden en om een financieel gezond project te kunnen bouwen. Wanneer Iris fase 1A en de rest van deze fantastische appartementen en stadswoningen wel in verkoop gaan is nog moeilijk te zeggen. Uiteraard ben jij als eerste op de hoogte als we daar wel een uitspraak over kunnen doen. Tot die tijd doen we een beroep op jouw en ons geduld.

Veel liefs,

Iris

  Nieuws
  Contact