Verkoop Iris fase 1A gestart

27 februari '24

Het is zover, de verkoop van de eerste 24 appartementen in Iris (fase 1A) is gestart! Vanaf nu kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning(en), dit doe je via het woningaanbod of via je wensenlijstje.

Alles wat je nodig hebt om een goede keuze te maken, staat online bij het woningaanbod en in jouw persoonlijke account. Je hebt de tijd tot dinsdag 5 maart 14.00 uur om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Inschrijven via woningaanbod

Geef je voorkeuren door

Ga er eens lekker voor zitten en bekijk alle verkoopdocumenten goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk donderdag 7 maart na 14.00 uur in je mailbox. In jouw persoonlijke account op de website kun je dan ook zelf zien of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Vragen? Kom naar het start verkoop event!

Heb je, na het bestuderen van de website en alle verkoopdocumenten, toch nog vragen aan mij? Dan kun je die persoonlijk komen stellen op het event wat ik speciaal voor jou heb georganiseerd. Dinsdag 27 februari van 19.00 tot 21.00 uur sta ik met heel team verkoop, de makelaars, financieel adviseurs, de ontwikkelaars en de aannemer voor je klaar.

Locatie:
LIV Woonbelevingscentrum
Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen

Aanmelden is niet nodig, zie ik je dan?

Liefs Iris

  Contact
  Aanbod