3-kamer appartement

€ 412.500 - € 425.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Uitzicht op de Waal of De Oversteek, de binnentuin of de stad? Van noordwest tot zuidoost, van noordoost tot zuidwest. In Iris kun je kiezen. Waar je slaapt, kook, leeft en creëert. In Iris is altijd een 3-kamer appartement dat bij je past. 

In verkoop

3-kamer appartement

€ 412.500 - € 425.000
ca. 77 m2
3 kamers
Stadsverwarming
Balkon
stadsleven
image alt

Jouw keuken in Ruby

De 3-kamer appartementen worden standaard geleverd met een Iris comfort keuken. Dit ontwerp heeft naast veel kastruimte ook een royaal werkblad om lekker uitgebreid te kunnen kokkerellen. Afhankelijk van het type appartement krijg je een rechte of een hoekkeuken en is deze voorzien van o.a. een koelkast, multifunctionele oven met magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, wasbak en kraan. Alle apparatuur is van Siemens. Helemaal klaar om heerlijk te koken.

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.

Alternatief aanbod