3-kamer appartement #430

€ 420.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Uitzicht op de binnentuin of de stad? Heerlijk autoluw wonen en toch vlakbij het Honigcomplex en het centrum van Nijmegen waar de reuring is. Hoe klinkt dat? In dit 3-kamer appartement met 2 slaapkamers en een balkon in Ruby heb je meer ruimte voor jouw leven! Cultuur hangt in de lucht en horeca vind je om de hoek. Welkom in Iris! 


Let op: in het koopcontract van deze woning is zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen, de woning mag bewoond worden door de koper, eerste en tweede graad familie.

Verkocht

3-kamer appartement #430

€ 420.000
ca. 77 m2
3 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 9 m2 Balkon
stadsleven
image alt

Jouw keuken in Ruby

De 3-kamer appartementen worden standaard geleverd met een Iris comfort keuken. Dit ontwerp heeft naast veel kastruimte ook een royaal werkblad om lekker uitgebreid te kunnen kokkerellen. Afhankelijk van het type appartement krijg je een rechte of een hoekkeuken en is deze voorzien van o.a. een koelkast, multifunctionele oven met magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, wasbak en kraan. Alle apparatuur is van Siemens. Helemaal klaar om heerlijk te koken.

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.

Alternatief aanbod