Hoekappartement

€ 522.500 - € 552.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ruimtes die verwachtingen overstijgen. Binnen én buiten. Met uitzicht in verschillende richtingen, naar de Waal, de binnentuin, stad en de Oversteek. Het voordeel van wonen op een hoek. Met ruimte voor jouw leven, hoe je dat ook leeft. De plek waar je woont, leeft en bent. Met kamers voor iedereen die bij jou hoort. 

Verkocht

Hoekappartement

€ 522.500 - € 552.500
ca. 102 m2
4 kamers
Stadsverwarming
Parkeerplaats
Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Jouw keuken in Ruby

De hoekappartementen worden standaard geleverd met een Iris comfort keuken. Dit ontwerp heeft naast veel kastruimte ook een royaal werkblad om lekker uitgebreid te kunnen kokkerellen. Afhankelijk van het type appartement krijg je een rechte of een hoekkeuken en is deze voorzien van o.a. een koelkast, multifunctionele oven met magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, wasbak en kraan. Alle apparatuur is van Siemens. Helemaal klaar om heerlijk te koken.

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.