Studio

€ 290.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Thuiskomen in Iris is thuiskomen bij jezelf. Jouw studio op de begane grond. De plek waar je slaapt, kookt, leeft en creëert. Jouw plek langs de kade. Met een buitenplekje voor jezelf, maar ook de wereld naast de deur. Waalstrand en uiterwaarden. Horeca en terras. Slenter over het eiland Veur Lent en ontdek je roeping rond het Honigcomplex. Hier gebeuren dingen, dat voel je. In Iris kom je tot jezelf. Je hebt stad en wind in de rug. Dit is jouw thuis in Nijmegen. Dit is Iris.


Let op: in het koopcontract van deze woningen is een speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen.

In verkoop

Studio

€ 290.000
ca. 44 m2
1 kamer
Stadsverwarming
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Jouw keuken in Ruby

De studio’s in Ruby hebben geen stelpost in de vrij op naam prijs opgenomen en worden in basis zonder keuken opgeleverd. Er is wel een mooi ontwerp gemaakt voor een hele gunstige prijs á € 5700,-


Voor dit bedrag krijg je een fijne Iris basiskeuken waar uiteraard voldoende kastruimte met greepjes in verwerkt zit om al je potten, pannen en voorraad in te kunnen opbergen. Verder vind je in deze aanbieding een werkblad met wasbak en kraan, een combimagnetron met turbo heteluchtfunctie, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap met koolstoffilters en een koelkast, alles van het merk Pelgrim. Afhankelijk van het appartement kan de keuken in een rechte- of in een hoekuitvoering worden geplaatst.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je thuiskomt na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.

Alternatief aanbod