In deze serie neemt Iris je mee in haar reis van het aankopen van een nieuwe woning. Zodra er meer informatie is over de verkoop(fasering) van de appartementen, lees je dat in de andere nieuwsartikelen en ontvang je als geabonneerde de nieuwsbrief.

Yes, ik ga verhuizen!

18 juli '23

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen. De plek waar ik al jarenlang langsfiets en wandel. Altijd heb ik gedacht: daar wil ik ooit wonen. En nu is het zover. Ik heb de sleutels gekregen, maar nog even wachten tot ik in mijn appartement kan intrekken. Er is nog genoeg te doen. En er zijn genoeg keuzes te maken. Van de inrichting van de ruimtes tot de keuze voor de badkamer, keuken en vloeren. Ik ben zo enthousiast en daarom wil ik ook alles hier met jou delen!

Dol op deze plek

Waarom ik zo graag hier wil wonen? Dat wil je vast horen! Ik reis heel veel voor werk en daardoor zocht ik een plek die bij mij past. Dat is ergens midden in de stad en naast het centrum waar ik niet opval, omdat iedereen net als ik een beetje anders is. Waar ik thuiskom in mijn appartement en vanaf het balkon zachtjes muziek en de geluiden van de stad hoor. Dat geluid van de stad klinkt voor mij als thuis!

Uitzicht Iris

Het mooiste uitzicht!

Ik was vanaf het eerste moment verliefd op mijn appartement. Het is letterlijk en figuurlijk een uitkijktoren. Vanaf de 14e verdieping heb ik het mooiste uitzicht en kan ik alles zien. De Waal, de Haven en de stad. Zo kan ik me spontaan mengen in de reuring. Echt wat voor mij. Als ik wil haal ik mijn 1e koffie om de hoek en maak ik een ochtendwandeling in het park langs de Waal. In het weekend lig ik aan de overkant op een van de strandjes en doe een drankje met vrienden. Daar heb ik zoveel zin in. Ik zie mezelf al zitten op mijn balkon, genietend van het uitzicht. Kan bijna niet wachten!

Liefs, Iris

Meer blogs lezen? Naar het overzicht
Volgende blog lezen? Iris in gesprek met Hanssen Interior Design