Penthouse The Jade #The Jade

v.a. € 2.799.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Een complete woonlaag, helemaal voor jezelf. Dit is een van de kroonjuwelen van, en ver daar voorbij. Prachtig uitzicht vanaf de 21ste, weids, ver en vrij. Vanaf het grote terras én balkon. Zicht op water en de zon. Woonruimte die verwachtingen overstijgt. Maar liefst 350 m2 is wat je hier krijgt. Met kamers en bergruimte genoeg. Een keuken waarin je kunt leven. Hoe je dat ook leeft. Met iedereen die bij jou hoort. Licht, luxe, comfort en stilte. Een droom. Jullie plek langs de kade, jullie thuis op grote hoogte. Hoog boven stad en water. Jullie thuis in Iris.


Bekijk hier het magische uitzicht vanaf jouw dakterras.

In voorbereiding

Penthouse The Jade #The Jade

v.a. € 2.799.000
ca. 350 m2
6 kamers
stadsverwarming
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.

image alt

Beleef

Ontdekken kan overal om je heen. Evenementen voor de deur, om de hoek en aan de overkant van het water. Je zit er zo. Je bent erbij. Beleef hoe de natuur en de stad elkaar een hand geven. Laat jezelf inspireren. En gebruik deze ideeën om jezelf en de wereld te verbeteren. Hier voel je de invloed van het Honigcomplex. Eén ding is zeker; vervelen doe je nooit