Penthouses The Ruby

v.a. € 1.275.000 - € 2.899.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Je hebt een pareltje gevonden, uniek in Iris en ver daar voorbij. Ver voorbij je verwachtingen. Met uitzicht, weids en vrij. Op Iris, de binnentuin, de Waal en de stad. Met zwembad en bomen op het dakterras rondom. In de buitenkeuken kook je in het groen. Eten, leven, leren, creëren. Genieten. Hier kun je alles doen. Ruimte, luxe, comfort en licht. Jouw droomwoning in Iris. Waarvoor je bent gezwicht. Welkom thuis. Welkom in Iris. Jouw en jullie plek langs de kade.

In voorbereiding

Penthouses The Ruby

v.a.
€ 1.275.000 - € 2.899.000
ca. 199 - 237 m2
5 - 6 kamers
stadsleven
image alt

Rust

Het uitzicht van je balkon is iedere dag anders. De bomen veranderen met het seizoen. Het water verandert met door de wind. De binnenstad ademt leven. Pak een goed boek, een kop gember thee en neem plaats in een comfortabele stoel. Het balkon is een plek waar de uren voorbij vliegen en je tot rust komt. Met de schuifdeuren voor het balkon haal je buiten naar binnen en binnen naar buiten.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.

Alternatief aanbod