Penthouses The Ruby #Ruby II

v.a. € 1.250.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Twee pareltjes in Iris, ruimte die verwachtingen overstijgt. Meer dan genoeg, voor jou en jullie. Voor grote dromen en grote denkers. Slaapkamers met een eigen wellness. De eettafel sluit naadloos aan op het kookeiland de living. Binnen verbonden met buiten, een geweldig terras rondom met uitzicht vanaf de 8e verdieping op de Waal. De prachtige bruggen over de rivier. En de stad, niet ver van hier. Wandel in no-time naar het centrum of in één brug naar het groen. Er is genoeg te doen. Iris is luxe. Iris is alles. Iris is jouw thuis langs de kade.

In voorbereiding

Penthouses The Ruby #Ruby II

v.a.
€ 1.250.000
ca. 199 m2
5 kamers
warmtenet
ca. 67 m2 dakterras
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rust

Het uitzicht van je balkon is iedere dag anders. De bomen veranderen met het seizoen. Het water verandert met door de wind. De binnenstad ademt leven. Pak een goed boek, een kop gember thee en neem plaats in een comfortabele stoel. Het balkon is een plek waar de uren voorbij vliegen en je tot rust komt. Met de schuifdeuren voor het balkon haal je buiten naar binnen en binnen naar buiten.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.

Alternatief aanbod