Penthouses The Ruby #The Ruby

v.a. € 3.250.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Je hebt een pareltje gevonden, uniek in Iris en ver daar voorbij. Ver voorbij je verwachtingen. Met uitzicht, weids en vrij. Op Iris, de binnentuin, de Waal en de stad. Met zwembad en groen op het dakterras rondom. In de buitenkeuken kook je met een uitzicht waar je u tegen zegt. Eten, leven, leren, creëren. Genieten. Hier kun je alles doen. Ruimte, luxe, comfort en licht. Jouw droomwoning in Iris. Waarvoor je bent gezwicht. Welkom thuis. Welkom in Iris. Jouw en jullie plek langs de kade.

In voorbereiding

Penthouses The Ruby #The Ruby

v.a.
€ 3.250.000
ca. 237 m2
6 kamers
Warmtenet
2 parkeerplaatsen
ca. 495 m2 Dakterras
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Jouw keuken in Ruby

De Penthouses hebben een speciaal plekje in mijn hart, in Ruby zijn het er maar liefst 3. Aan luxe geen gebrek in deze greeploze keukens met kookeiland van SieMatic, want naast natuurlijk alle ruimte voor je kookgerei zijn deze keukens standaard uitgerust met luxe Siemens apparatuur zoals een multifunctionele oven met magnetron, een koel-vries combinatie, een volledig geïntegreerde afwasmachine, dubbele inbouw contactdoos, een quooker voor warm, koud en kokend water, een inductiekookplaat en een kraan met wasbak.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.

Alternatief aanbod