Waal Loft

€ 625.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een woonkamer aan de Waal met zicht op de rivier, een uitzicht dat nooit verveelt. Waalstrandjes aan de overkant, uiterwaarden en natuur dichtbij. Hier woon je licht en ruim. Genoeg voor het leven, hoe jij het leeft. Iris heeft een plek voor jou en jullie. Jouw thuis in Nijmegen.

Verkocht

Waal Loft

€ 625.000
ca. 131 m2
4 kamers
Stadsverwarming
Parkeerplaats
Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Jouw keuken in Ruby

Een luxe Iris keuken is wat helemaal past bij deze bijzondere 4-kamer appartementen, of het nu een rechte- of een hoekkeuken wordt of zelfs een keuken met kookeiland. Deze keukens van SieMatic zijn voorzien van luxe Siemens-apparatuur. Een inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, multifunctionele oven met magnetron, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine van Siemens, wasbak en kraan en een dubbele inbouw contactdoos zitten standaard in dit ontwerp.

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.