Waal Loft #403

€ 625.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen aan de Waal met een prachtig uitzicht, vlak bij het centrum van Nijmegen, de Waalstrandjes of de groene omgeving. Hoe klinkt dat? In deze Waal loft Ruby in Iris op de begane grond met 2 slaapkamers, een studieruimte en aan beide kanten een buitenruimte heb je alle comfort en ruimte. Heerlijk niet? Welkom in Iris! 

Verkocht

Waal Loft #403

€ 625.000
ca. 131 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 23 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Jouw keuken in Ruby

Een luxe Iris keuken is wat helemaal past bij deze bijzondere 4-kamer appartementen, of het nu een rechte- of een hoekkeuken wordt of zelfs een keuken met kookeiland. Deze keukens van SieMatic zijn voorzien van luxe Siemens-apparatuur. Een inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, multifunctionele oven met magnetron, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine van Siemens, wasbak en kraan en een dubbele inbouw contactdoos zitten standaard in dit ontwerp.

image alt

Kwaliteit

Eens in de zoveel tijd is er behoefte aan luxe. Een gezellige borrel, sfeervolle lounge-muziek en een glas mojito. Stap je voordeur uit, de lift in en geniet van je terras met prachtig uitzicht over De Waal. De nacht vervangt de dag. De uren vliegen voorbij. Een heerlijke plek om te zijn.