De verf kleur van het jaar 2018!

28 februari '18

Flexa en Histor hebben allebei de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt. Twee verschillende kleuren maar wel met dezelfde gedachte. De kleuren staan voor de behoefte om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en chaos en om weer in contact te komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Zowel Histor als Flexa zien dat rust en een behaaglijk thuis belangrijk is dit jaar. Welke kleur kies jij?

Heart Wood

De hele wereld heeft steeds meer behoefte aan huiselijkheid. De kleur Heart Wood van Flexa sluit goed aan op deze trend. De subtiel roze kleur kan namelijk in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking hebben en zorgt voor een uitnodigende sfeer. De kleur is veelzijdig en daarom makkelijk te combineren met andere kleuren, denk bijvoorbeeld aan groen- of blauwtinten.

Climax

Ook de kleur climax van Histor is zeer veelzijdig. Prachtig in elke stijl en past bij elke kleur! Modern, klassiek, industrieel en design. Het is een diepgrijze/blauwe warme kleur, die de kwaliteit heeft om mee te kleuren met zijn omgeving. De natuurlijke ogende kleur is geïnspireerd door hout en leer en geeft een gezellige sfeer aan jouw interieur.

Meer over Handelskade
Meer over Koningsdaal