Huur je eigen terras!

10 juni '20

Op zoek naar een plek waar je met je team, je bedrijf of je familie fijn kan dineren en borrelen volgens de richtlijnen van het RIVM? Op het Honigcomplex hebben ze de ruimte en de mogelijkheden om op een verantwoorde manier hun diensten aan te bieden!

In samenwerking met De BBQ-brandtweer is het mogelijk om op het Honigcomplex je eigen terras te reserveren voor besloten groepen. Inclusief je eigen bar waar je zelf drankjes kan pakken en natuurlijk juiste looproutes en eigen toiletgroep. Op deze manier kan je samenkomen op een veilige manier, op een mooi aangekleed terras in festivalsfeer onder het genot van een biertje of wijntje. Uiteraard allemaal in combinatie met het heerlijke eten van De BBQ-brandtweer en de service die je van hen gewend bent. Slecht weer? Bij groepen tot 30 personen verplaatsen ze gewoon naar binnen. Bij grotere groepen kan je nog tot vier dagen vooraf annuleren.

Waalfront Nijmegen
Waalfront Nijmegen
Waalfront Nijmegen

Food

Vooraf stel je zelf het menu samen, dat ze serveren terwijl het gezelschap geniet van een drankje. Klassiekers met vlees van de BBQ, of liever wat gewaagd en vegetarisch? Het kan allemaal. Samen met heerlijke verse broden van de Knollentuin en salades van het seizoen serveren ze deze gerechten gedurende de volledige tijd van het arrangement. Een paar voorbeelden van deze gerechten:

 • Pulled Pork: op de smoker zacht gegaarde procureur van scharrelvarken) met smokey onion sauce
 • Hot smoked salmon: warm gerookte zalmzijdes gemarineerd in chermoula (Noord-Afrikaanse
  specerijen en kruiden) en warm gegaard op de smoker.
 • BBQ Brandtweerburgers: best beef Nederlandse scharrelrund-burgers met broodjes van bakkerij de
  Knollentuin, mosterdmayonaise, tomatenrellish en frisse sla.
 • Chicken Sate: hele kippendijen van scharrelkippen met kokos-satésaus in citroengras-pasta
 • Verschillende gegrilde groenten bereid op de BBQ: Gegrilde aubergine met baharat, geroosterde
  zoete aardappel met raz el hanout specerijen, gegrilde courgettes met pesto en gegrilde paprika's

Drinks

In het de vaste prijs per persoon zitten alle drankjes inbegrepen, uiteraard zorgen we dat het buffet altijd aangevuld wordt. Het assortiment bestaat uit: bieren (pils, 0.0), biologische wijnen (Wit, rood, rose), Fritz cola, cola light, lemon en rabarber, Spa rood, sap en tafelwater.

Prijs

Interesse in je eigen terras? Reserveren kan voor groepen vanaf 30 personen voor €35,00 per persoon ex BTW / €38,15 inc BTW inclusief drie items van de BBQ-brandweer en drinken verzorgd door HonigEvents.

[email protected]
Simon Vennekens - 0611914491
Lora Konings - 0618269596

  Meer nieuws
  Contact