21 april 2018

Woonbeurs Nijmegen

11.00 - 15.00 uur CineMec Nijmegen

Woonbeurs Nijmegen

30 maart '18

Op zaterdag 21 april wordt er voor de 7de keer een woonbeurs georganiseerd in Nijmegen. De beurs vindt plaats van 11.00 - 15.00 uur in het CineMec Nijmegen. BPD staat ook op deze beurs met twee stands van Waalfront en Waalsprong. Kom je ook langs? De toegang is gratis.

Wat is er te doen?

Makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties laten zien wat er in Nijmegen te koop en te huur is. Zo laat BPD de eerste schetsen zien van de woningen in Zuiderveld, Koningsdaal fase 11 en Fort Park Krayenhoff. Ook is er meer informatie over het nieuwe gebied Havenkade. 

Hypotheekadviseurs en banken geven advies over financiering van een koopwoning. De gemeente geeft voorlichting over de starterslening. Ook is er aandacht voor duurzaam bouwen en energiebesparing. Daarnaast zijn er lezingen met informatie over startersleningen, samenlevingscontracten, duurzaamheid, financiering en informatie over wat er komt kijken bij het huren of kopen van een huis.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Op de parkeerplaats van het CineMec kan tijdens de beurs gratis geparkeerd worden. Uitrijkaarten zijn bij de uitgang verkrijgbaar. 

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf en naar busstation Nijmegen P+R Waalsprinter gaan drie bussen: 300 Nijmegen CS, 300 Arnhem CS, 300 Bemmel Papenstraat. 

Kom je met de fiets? Vanaf het station van Nijmegen loopt een fietssnelweg van Nijmegen naar Arnhem. Via deze weg bent u in 10 minuten bij het Cinemec. 

Zuiderveld Waalsprong Bekijk het woningaanbod
Koningsdaal Waalfront Bekijk het woningaanbod