Waalcamping met Vierdaagse

22 april '24

Op het Honigcomplex strijkt dit jaar opnieuw de Waalcamping neer. De vorige twee edities van de Vierdaagse was de camping te vinden bij De Vasim. Omdat er daar rond de wandeltocht andere activiteiten georganiseerd worden, is in overleg met gemeente Nijmegen gekozen voor de oude vertrouwde plek van de camping bij de Honig.

image alt

Dichtstbijzijnde Vierdaagse camping

De Waalcamping ligt op 3 kilometer van de Wedren en is daarmee de dichtstbijzijnde vierdaagse camping. Door de ligging hebben kampeerders een mooi uitzicht over de Waal en verder heerst er een gemoedelijke sfeer. Campinggasten kunnen er onder andere gemasseerd worden en aanschuiven bij het gezamenlijke diner.

Stiltecamping

De camping is een stiltecamping, dat betekent in de praktijk dat het na 21:00u stil moet zijn. De Waalcamping is van zaterdag 13 tot en met 20 juli geopend, waar er zo’n tachtig plaatsen zijn voor wandelaars en aanhang. Vanwege de harde ondergrond is het niet mogelijk om er met een tent te staan dus is er alleen plaats voor campers en caravans. Zij komen aan op zaterdag en zondag en vertrekken de zaterdag erop weer richting huis.

  Contact
  Nieuws