Waalfront in beeld

9 februari '21

Dat Waalfront een bijzondere plek wordt en is om te wonen, te leven, te sporten en te recreëren wisten we al. Er wordt al jaren volop gebouwd. Handelskade is een aantal jaren terug al geheel opgeleverd, de oplevering van de laatste woning in Koningsdaal staat gepland voor het voorjaar van 2021, de bouw van Park Fort Krayenhoff gaat binnenkort van start en de bouw van de 324 appartementen in Havenkade is reeds gestart.

Maar dan zijn we er nog niet. Het hele gebied rondom de Honig, Waalkwartier, staat voor de komende jaren op de planning. We starten aan de kant van de Waalhaven. De vogelvlucht van Waalfront is daarom eens grondig aangepakt. Alle nieuwbouwplannen van heel Waalfront, ook al zijn ze nog in concept, zijn in 3D opgebouwd en in de luchtfoto geplaatst.

Waalfront Nijmegen

Actueel aanbod

Heb je een goed beeld gekregen van hoe Waalfront er in de toekomst uit gaat zien en zou jij hier wel willen wonen? Er zijn nog enkele appartementen direct beschikbaar! Bekijk het actuele woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan op jouw favoriet via de website.

Actueel woningaanbod

De impressie is bedoeld ter inspiratie en vormt geen onderdeel van de contractstukken. De inrichting van de openbare ruimte (aanleg wegen, groenvoorziening, parkeerplekken, verlichting, speelvoorzieningen etc.) is ontleend aan de gegevens van de gemeente en/of daarvoor verantwoordelijke instanties. Het kan voorkomen dat deze situatie nog wijzigt. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. 

  Contact
  Woningaanbod